Pricerunner Köpgaranti

När du handlar hos oss omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något problem inträffar. Köpgarantin kostar ingenting och gäller för registrerade användare hos PriceRunner. Köpgarantin gäller för konsumenter skrivna i Sverige.

 

Om en butik inte tar sitt ansvar enligt Konsumentköplagen och löser problem relaterade till ett köp inom 60 dagar så träder garantin i kraft. Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom en timme efter ditt köp genomföra din registrering.

 

Det är kostnadsfritt och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat! Registrera dig för PriceRunner Köpgaranti För att Köpgarantin ska gälla så måste beställningen vara addresserad till dig som privatperson.

 

Du är berättigad ersättning om något går fel med ditt köp såsom att varan är defekt, en enskild vara saknas vid leverans, varan är felaktig eller leverans uteblir. Om något gått fel med ditt köp ersätter PriceRunner Köpgaranti dig för såväl inköpskostnader som fraktkostnader. Du får även ersättning för direkt ekonomisk skada du lidit till följd av felet.

 

PriceRunner Köpgaranti ersätter inte eventuell värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader. För fullständiga villkor och regler och lista på undtantagna kategorier besök PriceRunner. Som största tjänst för produkt- och prisjämförelser hjälper PriceRunner över en miljon svenskar varje månad att göra bättre köp.

 

PriceRunner startades redan 1999 och har alltid varit både oberoende och gratis att använda.

 

© 2021, officepakke.se Powered by Shopify